Viktigt med bekväma kläder som även sitter snyggt

När man är gravid så är det ofrånkomligt att man behöver nya kläder. I takt med att magen växer så kommer de plagg man brukar ha bli allt för obekväma, tajta och små. Då kan det vara läge att köpa mammakläder. Det kan ju vara lite roligare att ha snygga kläder på sig än att gå runt med mjukisbyxor, eller hur? Det finns en bra butik på nätet som erbjuder just gravidkläder och amningskläder och de heter Love Milk Maternity. Här har man tänkt en hel del på att kläderna ska sitta bra, de ska vara snygga och de ska vara bekväma. Bland annat så finns det klänningar, toppar, linnen och smarta amningskläder.

När barnet är fött

Du kan fortsätta ha gravidkläder ett tag efter, så att du kan känna dig bekväm. Det brukar ändå ta ett tag för kroppen att komma tillbaka till hur den var innan graviditeten. Sedan så har Love Milk Maternity även något som kallas för amningskläder. Det är för att du ska kunna amma, enkelt och lätt var du än är. Det är bara att vika ner och så är du redo så att säga. Du slipper dra upp, eller krångla av dig tröjan. 

Går att använda när du vill

Alla kläder som finns hos Love Milk går att använda även när du inte är gravid. Det syns inte att det är gravidkläder eller amningskläder. De är minst lika snygga att ha även efter du fött!

5 Mar 2019