Jag vill ha en lådcykel

Kolla vilken häftig cykel! Det är nästan en sån jag vill ha, och nu när det börjar närma sig vår och sommar så har jag börjat kika lite mer på lådcyklar hos Cargobike i Stockholm. De är väl kanske inte riktigt byggda på samma sätt men vem behöver ett jätteflak där fram? Det räcker ju om lådcyklar har en lagom stor låda så man får ner barnen och en eller ett par påsar när man handlat liksom. 

Tre stora fördelar med en lådcykel

En vanlig cykel är bra, det medger jag. Men en lådcykel har stora fördelar som en vanlig cykel kanske inte har på samma sätt. 

  • Man kan lasta jättemycket. Lådan fram går att fylla rätt rejält faktiskt och det är väl en av de största fördelarna. Det går även att montera in barnsitsar så barnen kan åka säkert där fram med. 
  • Det är lätt att cykla på en lådcykel från cargobike i Stockholm. De har ju elmotor så man inte behöver trampa hela tiden. På med hjälmen och gasa på bara, men glöm inte att ladda! 
  • Priset är kanske högre än för en vanlig cykel men jämför man med att köpa en bil så blir det betydligt billigare. Sen ska bilen tankas, försäkras ... lagas... 

En lådcykel är det perfekta valet för oss föräldrar och jag tycker att alla borde testa att cykla på en sån minst en gång i livet. Fast det är klart, då köper man en för det är en helt oslagbar upplevelse! 

5 Mar 2021