Se om sitt hus på bästa sätt


Att se om sitt hus, kan göras på en mängd olika sätt. Vårt hus är något vi grejat med mycket genom åren. Nu har turen kommit till att byta fönster. Eller ja, vi är bara i planeringsstadiet, själva bytet får nog vänta till våren när det är varmare ute. Vi har inte heller bestämt om vi ska byta fönster själva eller om vi ska anlita en hantverkare som gör det åt oss. Vi har kikat på fönster på nätet, det finns ju mängder av olika typer av fönster! Bland annat finns det fönster som är underhållsfria, miljövänliga, energisnåla, självputsande, designerfönster, moderna fönster, klassiska fönster och så vidare. Vi har dock bestämt oss för att köpa fönster hos Westcoast Windows.

Satsa på underhållsfria fönster till fönsterbytet

Vi har läst om underhållsfria fönster och det känns som att det är fönster som passar oss. Att byta fönster är kanske inte något man gör i en handvändning eller utan en bra plan, det är därför vi är ute i god tid med vår planering av att köpa fönster.

Byta fönster på egen hand?

Att utföra ett fönsterbyte kanske är något man kan göra helt själv? Vi har kikat på YouTube som visar hur man ska göra. Men samtidigt kan det vara skönt att anlita någon som gör det åt oss, så slipper vi fundera på mer än att bara köpa hem våra fönster.

5 Dec 2016