Höstmodet 2017

Damernas Värld brukar ju vara först på bollen när det kommer till modekläder och vad som ska vara inne för säsongen. Här listar vi några av de trender som de uppfattar det:

 

 

  1. Alpromantik. Olletröjor har ju varit en stark trend senaste året. SÅ är det även denna höst. Nu ska vi se ut som Heidi i Alperna, på väg ut att släppa ut getterna på bete. Dra på stickade tröjan, stora halsdukar och gärna lager på lager, så har du hittat rätt!
  2. Färggrannt och paljetter. De stickade tröjorna ska nu ha både färg och paletter. Och inte bara tröjan ska vara stickad, helst kjolen och klänningen med. The More the Merrier!
  3. Powerkostymen fortsätter vara inne. Kostymerna ska se ut som om jag tagit på mig pappas kostym, lite för stor. Marni, The Row och Céline har riktigt snygga kostymer i elegant material.
  4. Olika material. Vi blandar gärna material med varandra. Det är inte fel. Vi mitchmatchar mönster och material i en härlig blandning.
  5. Uteliggarna påverkar oss! Nu ska vi alla se lite ruggiga ut, fast på ett modernt sätt, förstås. Vi ska se bohemiska ut i sammetskostymer och manchesterkavaj!
  6. Tryck på allt, vi ser tryck, inte bara på våra t-shirts, utan på halsdukar och mössor.
  7. Kedjor. Det är inte längre bara rappare som kan bära upp tunga guldkedjor. Modehusens nya favoritaccessoar syns nu både som tryckta mönster och i maffiga varianter som hänger runt halsen.
  8. Färgstarkt. Vi går en färgsprakande höst till mötes nu när modeskaparna fullkomligt dränkt plaggen i starka nyanser av blått, grönt, rött och rosa och blandar hej vilt för att skapa nya, spännande färgkontraster.

27 Feb 2017