Funderar på om man ska satsa på värmegolv?

Jag har riktigt frusna fötter och jag går mer än gärna runt i raggsockar här hemma. Våra golv är inte så där jättevarma heller, så funderar på om man ska satsa på att sätta in golvvärme. Jag vet att det ska finnas så att man kan få rum för rum-reglering vid värmegolv. Då anar jag att man sätter in värmegolv som värmekälla. Utan att ha annat. Nu har vi element, men vet inte om man ska ta och byta ut allt mot bara värmegolv? Värmegolv går ju att ha som komplement med till den uppvärming man redan har.

Vore skönt med värmegolv i badrum och hall

Två platser som är perfekt att ha värmegolv på det är ju dels i badrummet dels i hallen. Just att kunna kliva ur duschen eller badkaret och sätta fötterna på ett golv som är varmt. Det vore inte fel. Läste på ViiVilla om värmegolv och där står det en hel del bra saker att tänka på. Andra platsen som är bra att ha värmegolv är ju i hallen. Perfekt när det är regn eller snö, för det torkar ju snabbt upp då.

Får diskutera detta med maken

Jag och min man får nog ta och diskutera detta med huruvida vi ska sätta in värmegolv eller inte och om vi ska byta ut helt eller bara ha det som en extra värmekälla i vissa rum. Det finns säkert fördelar och nackdelar med båda alternativ.

29 Jan 2019