Ett praktiskt fordon för hela familjen

Peugeot är inte bara en väldigt snygg bil, den är också en säker bil och det är ett av de krav jag har när jag funderar på att byta bil. jag har givetvis en hel del fler krav utöver säkerheten och det är att bilen ska vara lätt att köra, ha möjlighet att extra utrusta när man vill beställa och det ska vara en pålitlig bil i alla väder. Om man vänder sig till Jonsson Bil så får man en bil som ger både trygghet, en bra känsla och en bilhandlare som man får en bra relation med. 

Jonsson Bil

Bilhandlaren jag gillar mest ligger i Örebro och heter Jonsson Bil, de är pålitliga och hjälpsamma och det spelar ingen roll vad du har för bekymmer så hjälper de dig på ett mycket bra sätt. Säljarna är väldigt professionella och försöker inte alls bara pracka på dig en bil för att sedan glömma bort dig, det blir en familjär relation med dem och du kan ringa dem när du vill om du så bara har funderingar kring den bil du köpt hos dem. Jag gillar verkligen att gå in här, de kommer ihåg mig och man känner sig lite speciell där. 

En personlig service

Inte nog med att de på Jonsson Bil kommer ihåg sina kunder, de är också väldigt aktiva på Facebook där de hälsar både nya och gamla kunder välkomna att titta in. Med både bilder och text så brukar de önska oss alla både en God Jul och ett gott nytt år när det är den tiden och på sommaren så får man en midsommarhälsning. En trevlig firma med god atmosfär! 

2 Feb 2017